Jump to content

Tudtad? Ezeket mind megoldhatod celluxszal!

2016. 06. 16. 12:41

Van otthon celluxod? Elvileg mindenkinek van, de általában csak ajándék csomagolására használjuk. Íme néhány probléma, amiket mind megoldhatsz celluxszal.

Biztos rengeteg cellux megmaradt nálad is a karácsonyi ajándékcsomagolási mizéria miatt, de ne tüntesd el a fiók mélyére jövő karácsonyig.

Szöszmöszeltávolító
Ha van kétoldalú celluxod, tekerd rá a vécépapír-gurigára, és kész is a szuper szöszmöszeltávolító. Ha nincs ilyened, akkor se csüggedj, vágj le egy hosszabb csíkot, és két végénél fogva ragasztgathatod a kibolyhosodott pólódra, így is remekül funkcionál.

Töröttüveg-felszedő
Eltörött egy pohár, és az apró szilánkokat nem tudod a lapátra söpörni, ne aggódj! Tépj le egy celluxcsíkot, és klasszul beleragad a legkisebb üvegszilánk is.

Cipőfűző-javító
Ha leesett a cipőfűződ végéről az a kis műanyag pöcök, ne aggódj! Celluxszal gyorsan és hatékonyan pótolhatod, és biztosan nem fog kirojtosodni.

Macskabiztos bútor
Ha meg akarod nevelni a cicád, hogy ne karmolja össze a bútorokat, csak ragassz rá két oldalán ragadó celluxot. A macskák ugyanis köztudottan utálják, ha valami ragadós ér a tappancsukhoz, így biztos nem karcolják össze a bútort, és néhány szoktatási hét után le is szedheted a celluxot.