Jump to content

Praktikus DIY ötletek, melyek hasznosak lehetnek háztartásunkban - 2.rész

2017. 12. 23. 09:13

Előző részünkben már mutattunk néhány háztartási DIY-et az újrahasznosítás jegyében, most pedig folytatjuk a sort.

A vezetékek összevisszasága mindenkinek gondot okoz, pedig egyszerűen segíthetünk a problémán. Egyszerűen csak gyűjtsünk össze néhány wc papír tekercset. Csak a fantkáziánk szabhat határt annak, hogyan dekoráljuk őket. A végeredmény azonban mindig rendezett vezetékek.

Hiányzik a képről az akasztó? Igyál egy dobozos kólát és szed le a nyitóját, rögzítsd a kép hátuljához és már készíen is vagy.

A spagetti tészta zacskóját, ha egyszer felbontjuk, nehéz a ficánkoló, esetleg spagetti tésztákat a zacskóban tartani, ezért aztán könnyedén összetörnek. Ha ezt meg akarjuk előzni, együnk egy pringles chips-et és a dobozát ne dobjuk ki, inkább rakjuk bele a tésztát. Megóvhatjuk a későbbi felhasználásig. Engedjük el a fantáziánkat és díszítsük elegánsan, gazdagon vagy éppen viccesen.

A befőttes gumi csodákra képes. Például ha szeretnénk az ajtót nyitva tartani és megelőzni a becsukódását, tekerjünk a képen látható módon egy befőttes gumit a zárra és a kilincsekre. Valamit festeni szeretnénk? Egy gumi segítségével könnyen készíthetünk helyet az ecset lehúzásához. 

Gondoltad volna, hogy ennyi féle módon lehet rendet tenni a vezetékek között? 

(Forrás: otletes-otthon.hu)