Jump to content

Még nincs késő beleúszni a nyárba DIY fánk úszógumival

2019. 08. 30. 15:05

Az idei nyár egyik abszolút slágere a fánk alakú úszógumi, amit ennek megfelelően hátborzongatóan sok pénzért árulnak. Szerencsére a kreativitás most is megmenti a pénztárcát, mert alig ezer forintból is a megszólalásig hasonlító fánkos úszógumit kreálhatsz otthon. Nem hiszed? Megmutatjuk, hogyan!

A megfizethető áron beszerezhető fánkos úszó guminak két módja van: vagy megrendeled netről, vársz rá több hetet, ne adj isten hónapot (és kis szerencsével nem kell visszaküldened azét, mert lyukas), vagy elkészíted te magad. Az utóbbi változat már csak azért is hangzik jobban, mert nem télre fog ideérni a most megrendelt úszó gumi, ráadásul garantáltan nem lesz sem kilyukadva, és a határnál sem kel lába.

Fess fánkot!

Az egész fánkos dolog alapja némi türelem, sok festék és egy átlátszó vagy rózsaszín színű sima, pár száz forintos úszógumi. Na meg, vízálló spray vagy már alapjaiban vízálló festék, bár a kettőt a legjobb ötvözni a tuti hatás érdekében.

Amire szükséged lesz:

- rózsaszínű, vagy átlátszó úszógumi
- festék (amilyen színhez épp kedved van, ezek adják majd a „cukorszórás hatást”)
- vízálló spray és/vagy vízálló festék

Elkészítése

Ehhez van egy nagyon szuper videónk, ami lépésről lépésre megmutatja. De nagyvonalakba: fesd le egyszínű rózsaszínre a gumit. A legjobb, és legésszerűbb, ha mindezt felfújt állapotában teszed. Ezután fest meg a tészta széleit, barnás festékkel, majd jöhetnek rá a cukorkák, szintén festékből. Végezetül az egészet fújt le vízálló sprayjel. És kész. Gyakorlatilag megvalósítottad ezer forintból azt, amit hétezerért árulnak bármelyik boltban.

(Forrás: kezmuvesseg.co.hu | Kép: pixabay.com)