Jump to content

Kómódfelújítás újratöltve!

2021. 02. 17. 19:05

Fiókos komódja szinte mindenkinek van. Persze nem mindegy, hogy néz ki az a komód: régi, használt, olcsó kinézetű, kopottas? Nem kell megszabadulnod tőle, csak adj neki új életet!

Egy ronda, idejétmúlt komód nagyon el tudja rontani a helyiség hangulatát. Ha nem néz ki jól, ormótlannak és oda nem illőnek tűnik. Ám egy újjávarázsolt, második életet kapó komód igazi ékje, kincse lehet szobádnak!

A komód felújításnak számtalan jópofa és trendi lehetősége van. A legegyszerűbb az, ha kap egy új festést, új színt, hiszen már ezzel is óriási változást okozol.

Szintén okos ötlet egy új alapszínnel való befestés után a komód fiókjainak előlapjait dekorálni: másik színnel, csíkozással, mintával, öntapadós tapétával vagy akár üveglapok felszerelésével, sőt, még akár textil darabokkal is feldobhatod a fiókokat.

Már az is rengeteget dob egy kopottas komódon, ha egyszerűen átfested, és lecseréled a fiók fogantyúit, modernebb vagy éppen rusztikusabb gombokra, fogantyúkra.

Ha festesz, használj ragasztószalagot, hogy geometriai mintákat alkothass a komódra, vagy éppen használj egyenesen dekorációs ragasztószalagot!

Néhány jópofa, DIY komódfelújítási ötlet képekkel ITT nézegethetsz.

(Forrás: kezmuvesseg.co.hu | Kép: pixabay.com)