Jump to content

Megható nőnapi ajándék, ajándékdoboz rózsával

2021. 03. 07. 08:30

A kicsit sem pénztárcabarát The Million Roses után szabadon, te magad is elkészítheted tized áron a rózsa-ajándékdobozt, amivel garantáltan leveszed szíved választottját a lábáról. Még nem késő cselekedni, csak rózsára, dobozra, és egy jó DIY projektre van szükség. Mutatjuk, hogyan csináld!

A rózsás dobozok főként Valentin-nap környékén szaporodnak meg az Instagrammon, meg az egyéb közösségi portálokon, elvégre melyik lány ne villogna vele? Nos, hajózzunk most a felszínesség vizein túlra, ahol olyan szerelmespárok találhatók, akik jobban örülnek a kézzel készített ajándékoknak, mint a drága, bolti változatnak. A rózsa-ajándékdoboz pedig pont ilyen, amit nem csak a szerelmesek, vagy Nőnapra lehet adni, hanem az év bármely napján hatalmas örömet okoz a kedvesednek.

Hidd el, megéri az a félóra, amit a készítésére szánsz, mert az öröm és boldogság kárpótol érte. Lássuk, mire lesz szükséged:

- doboz, amibe a rózsákat teszed
- oázis, hogy ne száradjanak el hamar, és katonás sorrendben álljanak
- rózsa vagy amilyet szeretnél
- olló, kés
- szalag

Elkészítése

Ha mintás dobozt választottál, akkor nincs más dolgot, mint az oázist méretre vágni és beletenni, majd levágni a rózsák/egyéb virágok levelét, és méretre vágni a növény szárát úgy, hogy csak két-három centiméternyi szár lógjon ki a dobozból. Végezetül ragaszd vagy kösd körbe a dobozt a szalaggal és kész is vagy!

(Forrás: kezmuvesseg.co.hu | Kép: pixabay.com)