Jump to content

Így alakíts ki fotógalériát a lakásban

2016. 06. 23. 09:14

Számtalan módon tehetjük meghittebbé a családi fészket. Ügyeskedjünk fotókkal! Cikkünk 4, házi fotógaléria megoldást mutat be, melyek amellett, hogy családiasabbá teszik a hangulatot, remek dekorációként is szolgálnak majd a lakásban. Veselkedjünk hát neki a projektnek!

Falmatricával

Ha úgy döntünk, szeretnénk a lakást falmatricával dekorálni, üssünk két legyet egy csapásra és válasszunk olyan modellt, mely képkereteknek fenntartott részekkkel rendelkezik. A fa alakú matrica igazán találó, hisz saját családfánk lehet a nappaliban!

Fotófal

Ha nagy terekből nincs hiány a házunkban, használjuk ki a hatalmas falak adta lehetőséget. Találó ötlet az emeletre vezető lépcsők mentén lévő felület, melyet telis-tele ragaszthatunk családi fotókkal. Az eredmény egyedülálló lesz.

Óraként rendezve

Egy pár kartonpapír és festék segítségével készítsük el a stilizált óraszerkezetet, majd a tizenkét szám helyére ugyanennyi képet rakjunk kör alakban. Játszadozhatunk időrendi sorrenddel, például a legidősebbtől a legfiatalabb korosztály felé haladva rendezhetjük a fotókat.

Mozaikszerűen

Ez az ötlet akkor a legjobb választás, ha gyermekeinkről szeretnénk galériát kialakítani. Titka a szabályos geometriai alakzatba zárt, kisebb méretű fotók sokasága.