Jump to content

4 hangulatos kerti lámpa, amit te is elkészíthetsz

2016. 07. 22. 12:52

A legjobb dolog a nyárban, hogy ilyenkor nyugodtan üldögélhetünk a kertben akár éjszakába nyúlóan is, sőt, meghívhatjuk a családot és a barátokat is. Ehhez már csak egy kreatív hangulatvilágítás hiányzik, mutatunk néhány ötletet, amit akár te is elkészíthetsz magadnak.

Drót

Akár dróthálóból vagy pár szál régi drótból is hangulatos mécsestartókat készíthetsz, csak egy kis kreativitásra lesz szükséged. A kész drótalapot kristályokkal, függőkkel vagy színes gyöngyökkel is feldobhatod.

Fényfüzér

A karácsonyi égőket is előveheted és a nagyobb lakberendezési áruházakban kapható fonott vagy csavart díszekkel is ötvözheted őket. Színes és ötletes megoldás lehet, ha muffinpapírral teszed sejtelmesebbé a fényeket.

Konzervdobozból

Igazi egynyári dekoráció lehet a filléres konzervdobozos megoldás, amihez csak egy kis maradék anyagra, csipkére vagy dekorpapírra lesz szükséged. Egy szög és egy kalapács segítségével lyukaszd ki a fémdobozokat, fesd le és akaszd fel a faágakra.

A régi lámpa darabjai

Legyen szó akár a régi lámpa papírernyőjéről vagy egy kisebb üvegburáról, mindkettőt remekül újra lehet hasznosítani, így nem kell a szemétben kikötnie a régi lomoknak.