Jump to content

Hogyan hajtogasd a karácsonyi szalvétát? - 1. rész

2016. 12. 20. 15:38

Karácsonykor az asztalt is ünnepivé varázsoljuk. Ugyanakkor nem szükséges méregdrága teríték ahhoz, hogy különleges hangulatot alakíthass ki. Az olyan apróságokkal, mint amilyen a szalvéta hajtogatása, máris egyedivé teheted a karácsonyi ebéd vagy vacsora hangulatát. Nem bonyolult, így mindenképpen érdemes az időt rászánni. Ehhez mutatunk most 6 bámulatos ötletet. Bármelyiket egyszerűen megvalósíthatod.

masnival átkötve

Fölösleges túlbonyolítani a szalvétákat. Csodásan mutatnak úgy is, ha a félbehajtott szalvétát két oldalról háromszög formába visszahajtogatod, és arany vagy ezüst színű szalaggal, zsinórral átkötöd.

gyűrűvel átfogva

Nagyon mutatósak a szalvétagyűrűk, melyet adventi vásárokon vagy lakberendezési üzletekben egészen biztosan beszerezhetsz ilyet. Egyszerűen áthúzod, és szalvétáid máris az asztalod díszei lesznek.

evőeszközökkel átkötve

Ezzel a karácsonyi szalvétahajtogatási ötlettel is egészen biztosan könnyedén boldogulsz. Csupán hajtsd félbe a szalvétát, helyezd el szépen az evőeszközöket, és kösd át a terítő színével megegyező zsinórral.

(Forrás: nlcafe.hu)