Jump to content

Menő szappantartók: bolondos és elegáns

2017. 12. 26. 21:20

A szappantartó lehet több, mint egyszerű műanyag tálacska. Ha egyedi, menő, különleges darabot szerzünk be, az egészen feldobja a fürdőszoba hangulatát, egyéniséget kölcsönöz neki. Stílusonként válogattunk a szokványostól eltérő darabok közül.

Alter, bohó, gyerekes

Az első kategóriát azoknak a figyelmébe ajánljuk, akik szeretnek a hagyományos formáktól teljesen elrugaszkodni, és szívesen veszik magukat körbe vidám tárgyakkal. A pingvines szappantartót gyermekeknek tervezték, de tudjuk jól, hogy van, aki felnőttként is megmarad örök gyereknek

A szappant tálcán nyújtó zöld emberke figuráját pedig bárkinek, akinek egy ilyen furcsa tárgy illik a fürdőszobájába.

Trendi, fashion, exclusive

Az ellenkező véglet, ha csakis a legkiválóbb minőségű, exkluzív darabokat vagyunk hajlandók megvásárolni. Ezek a szappantartók kis példányszámban készülnek, és az árukból szerényebb környéken egy teljes fürdőszobát fel lehet szerelni. A Versace 24 karátos arany szappantartója egy római császár fürdőszobájába is beleillik, és az ára is királyi.

Rusztikus, antik, provanszál

Sokan inkább az ántivilág, a boldog békeidők ráérősebb, díszesebb formavilágát szeretik, őket az olyan tárgyak vonzzák, amelyeken szinte még érezni a mester kezének melegét. Ezek a darabok néhány fillérért, de borsos áron is fellelhetők. A barokkos stílusú fali szappanadagoló a maga finom ívű réz alkatrészeivel és hibátlan porcelántartályával 18 ezer forintot kóstál kikiáltási áron a neten.

(Forrás: kezmuvesseg.hu)