Jump to content

Családi fotók elhelyezése - 1.rész

2018. 03. 02. 09:34

A családi fotókat szívesen nézegetjük nap mint nap. A fotókat gyűjthetjük albumban is, de sokkal többet láthatjuk őket, ha a lakást dekoráljuk velük. A fotók akkor mutatnak a legjobban, ha nem egy-egy darabot helyezünk el belőlük, hanem csoportokat képezünk. Itt van néhány könnyen megvalósítható ötlet, amelyek segítségével még izgalmasabbá tehetjük a családi fotókat.

Egy falmatrica segítségével könnyedén megalkothatjuk ezt az ötletes és nagyon kreatív családfát. Ha nem találsz ilyen falmatricát, fel is festheted a falra. Válogass hozzá különböző méretű és stílusú fényképkereteket.

Ha van a pincében néhány elhagyatott ablakkeret, azokat is felhasználhatod a családi fotók kreatív elhelyezésére. Jó ötlet a két ablakszárny szimmetrikus elhelyezése és közte a család felirat.

Jó ötlet órát készíteni fényképkeretek segítségével. A gyerekek fényképeit rakhatjuk azokhoz az órákhoz, amelyekben születtek.

A képkeretbe készíthetünk egy mini falitáblát anyagból, parafából. Erre kitűzhetjük a képeket és cserélhetjük is ha kedvünk tartja.

(Forrás: otletes-otthon.hu)