Jump to content

Dekor Valentin-napra

2020. 02. 14. 09:05

Dekoráld szobádat Valentin-napi díszekkel, melyek később tavaszköszöntőként is jól jöhetnek, és gyárts saját készítésű Valentin-napi kártyákat is!

Készíts többrétegű selyempapírból vagy szalvétából a videóban látható módon csinos virágformákat, akár több színben. Az élethű virágok nem csak Valentin-napon, hanem tavasz köszöntő dekorációként is remekül mutathatnak otthonodban!

Vásárolj hobbiboltban fából készült nagy betűt, vagy akár készítsd el kartonpapírból saját magad. A betű szimbolizálhatja akár a saját neved kezdőbetűjét, akár szerelmedét vagy a legjobb barátodét, de ha igazán türelmes vagy, egy egész szót kirakhatsz a betűkből. Készíts az előző virághoz hasonló virágfejeket színes szalvétából, vagy vásárolj vörös rózsafejeket, és ragaszd a betűre, hogy a végén semmi ne látszódjon a betű eredeti anyagából.

Gyárts saját készítésű Valentin-napi üdvözlőlapokat. félbehajtott szép kartonpapír elejére fess pasztellszínnel egy szívet, majd alkoholos filccel rajzold körbe a körvonalát, jobb oldalát pedig alakítsd három dimenziósra. Írj a szív közepébe egy kedves mondatot, idézetet vagy jelszót és kész is a házi képeslap!

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Ház és Otthon  Facebook oldalát!

(Forrás: kezmuvesseg.co.hu | Kép: pixabay.com)