Jump to content

10 csodás esküvői ötlet, amit te is le akarsz utánozni!

2018. 01. 30. 09:02

Őrületes, színes csokrok, elképzelhetetlen esküvői torták és megannyi észvesztő részlet- manapság már nem is lehet esküvőt szervezni valamilyen apró csavar nélkül.

Fantasztikus esküvői részletek árasztják el az Instagramot, Pinterestet, és minden olyan platformot, ahová szívesen fordul az ember, ha néhány jó ötletet szeretne elcsenni.  Ezúttal össze is szedtem néhány kedvencemet, pontosan 10-et, melyeket tutira leutánoznék, ha nekem kellene az oltár elé állnom. Inspirációként nézzetek csak szét!

1. Egyszerű, olcsó, mégis mutatós dekorációt keresel? Ezek a szivecskék mindegyik kritériumnak megfelelnek! Én tuti, hogy 100 ilyet legyártanék!

2. A legvagányabb esküvői képekről nem maradhat le a füstbomba sem! Ha nem mindennapi színeket választunk,  máris kész lesz a legforróbb, esküvői fotótrend!

3. A vízfesték még mindig jól mutat a papíron, ráadásul saját magunk is elkészíthetjük  ezzel a módszerrel az ültetőkártyákat!

4. Oké, most biztosan sokan ki fognak borulni, de az én esküvőmön ilyen biztos, hogy lesz! Pezsgő és vattacukor egyszerre! (szivecske,szivecske)

5. Ha egyszerű lesz a ruhám, akkor a csokrom tutira nagy hangsúlyt fog kapni, tele színekkel!

6. Ha egyszer lesz, akkor nyáron lesz megtartva az esküvőm, és arról jól tudjuk, nem hiányozhat a jégkrém sem! Miért ne lehetnének unikornisosak?

7. Nagyon odavagyok most a színes menyasszonyi ruhákért, ti mit szólnátok egy ilyenhez?

8. A lufik nem csak a szülinapi partikon mutatnak jól, hanem az esküvőkön is! Ja, és tök jó kellékei lehetnek a fotózásnak is!

9. Azonnal fotóalbum, csak egy kattintás és kész! :)

10. Végül egy virágfal, kihagyhatatlan!

 

(Forrás: tizeslista.hu)