Jump to content

Sportteljesítménynövelő kütyük

2019. 11. 28. 09:05

Azt hiszed a sportóra, a futóalkalmazás, vagy épp a többsávos, jó izzadságelvezető edzős póló épp annyira fokozza a teljesítményed, mint hat utáni nem evés a fogyást? Akkor tévedsz! Hat után is lehet enni hízás nélkül, ahogy a spotkiegészítők is elképesztő energialöketet, motivációt és plusz teljesíményt adnak az edzésedhez!

A legjobb módja annak, hogy egészségesek, stresszmentesek és formásak maradjuk a rohanó világban, az a napi fél-egy óra, amit a sportolásra áldozunk. Ha pedig új szintre akarod emelni a mozgás iránti szenvedélyes és a teljesítményed, miért na próbálnád ki a sportkütyüket?

Sportóra

A legjobb és leghasznosabb dolog, amit ember viselhet futás, úszás, biciklizés, konditermes edzés, és bármi más pulzusemelkedéssel járó mozgásforma során. Ugyanis a rendszeres pulzusfigyelés az edzés intenzitását és hatékonyságát is növeli.

A túl alacsony pulzusszámú edzést nem zsírégető, és az izomzatot sem veszi annyira igénybe, az órára pillantva ezzel szembesülhetsz, így emelheted az intenzitást. Ellenkező esetben az ideális tartományba csökkentheted azt, az erőkifejtés csökkentésével. A pulzuskontrolált edzések nagyon látványos eredményt hoznak, és az állóképességet is jobban javítják, mint a pulzusfigyelés nélkül végzett edzés. Sőt, a sportolás végeztével az óra a telefonra telepített appra küldi az adatokat, amiből mindenféle hasznos, edzésterv javító statisztika készül.

Izzadságelvezetés, szellőzés, hatékonyság

Valószínűleg nem sokan elmélkednek azon, hogy az ideálisan kiválasztott edzősruha plusz teljesítményt adhat az edzéshez, pedig így van. Nyáron főképp sokat hozzátesz az eredményhez, mert a test könnyebben adja le a hőt, így a pulzusszámra sincs akkora hatással, illetve nem azzal leszünk elfoglalva, hogy mennyire izzadunk, hanem azzal, hogy a maximumot nyújtsuk. Aki futott már nyáron, tudja mit jelent annyira izzadni, hogy inkább visszafordulnánk.

Cipő

Annyira alap, hogy szinte kár is részletesebben belemenni, de mégis muszáj. Ugyanis ezen áll és bukik minden. A lábra tökéletesen passzoló cipő (amit lábdiagnosztikával lehet kideríteni), nem terheli feleslegesen a térdet, a bokát, az izomzatot, segít elkerülni a sérülést, és minden helyzetben biztonságban tartja a lábfejet. Legyen szó futásról, bringáról vagy súlyemelésről, jó cipő nélkül nem fogjuk a legjobbat kihozni magunkból!

Övtáska

A szabadon mozgás kulcsszereplője. Már nagyon sok olyan övtáskát lehet kapni, amelyek teljesen a testhez simulnak, nem akadályozva és zavarva a mozgást, kecsesek, mégis elférnek bennük a legfontosabb dolgok: telefon, kulcs, zsepi. Sőt, a továbbfejlesztett változatnál már kulacsot is akaszthatunk rá.

Próbáld ki a sokszínű sporteszköz kínálatot, és maximalizáld az edzésed!

(Forrás: kezmuvesseg.co.hu | Kép: pixabay.com)