Jump to content

Workshopok hűvös estékre - 1. rész

2016. 11. 02. 02:32

A november egy fokkal békésebb, mint a családi rendezvényekkel, céges karácsonyokkal és shoppingolással telezsúfolt december, és ez az a hónap, amikor a legkönyörtelenebbül sötétedik ránk már munkaidő után. A DIY-kurzusok nemcsak a karácsonyi ajándékozásra vagy a távolabbi jövőre nézve roppant mód hasznosak, hanem sikerélményt is nyújtanak. Lássunk 10+1 workshopot a következő időszakra, amelynek eredményeképp egy igazi különlegességet vihetünk haza. Ha érdekel, de beteltek, ne csüggedj, mert a helyek folyamatosan hirdetnek új időpontokat.

Kedvencek alvóhelye – Technika

Az ország első közösségi faműhelyében igazán trendi kuckót készíthetünk kutyáknak, macskáknak vagy más kistestű állatoknak. A profin felszerelt barkácsműhelybekezdőket is várnak, akik nemcsak a házi kedvencek álmát édesíthetik meg az állatbarát felületkezeléssel készített ágyikóval, hanem alapvető ismereteket szereznek barkácsolásból az egyszerűbb szerszámok használatától kezdve a faanyag speciális kezeléséig. Kis létszámú csoportban zajlik az oktatás, a díj tartalmazza az anyagköltséget is, a workshop végén festéssel személyre szabhatjuk az elkészült művet.

Időpont: november 12. 
Részvételi díj: alvóhely méretétől függően: 19.500 – 23.500 Ft  
Elérhetőség és jelentkezés: 06-70/622-2047, regisztrálni ide kattintva lehet.

DIY fehérnemű – Varróház

Aki kicsit is kilóg a konfekcióméretekből, az tudja, micsoda kínszenvedés jó melltartóttalálni; viszont ha tisztában van a varrás alapjaival, a Varróházban saját maga is elkészítheti a tökéletesen passzoló fehérneműszettet. A helyszínen a méretünkre egyedileg elkészített szabásmintát kapunk, ami alapján mi szabjuk ki és varrjuk meg az oktató segítsége mellett a nekünk tetsző színű, anyagú alsóneműt és merevítős, szivacsos, kosaras, halcsontos melltartót. Anyag, varrógép, eszközök rendelkezésre állnak, viszont feltétel, hogy legalább kezdő szinten tudjunk varrni, mert ez kurzus már haladó szinten folyik.

Időpont: december 1., csütörtök, december 12. és december 19., hétfő, 17:00-21:00-ig (3 alkalom)
Helyszín: Astoria 1075 Budapest, Károly körút 1.
Részvételi díj: 12 000 Ft + 4500 Ft anyagcsomag
Elérhetőség és jelentkezés: , 06-70/633-9931

Békebeli parfüm illattúra – Kézműves Parfüm

Nemcsak a sör és a burger lehet kézműves, a natúr parfümökben kizárólag természet adta botanikai alapanyagokat használnak fel. Ehhez Pilisszentivánra kell kiugranunk, ami a Széll Kálmán térről 15 perces autóútra, az Árpád-hídtól 30 perc buszozásra található. A workshopon személyre szabott illatot készíthetünk, amelyhez a foglalkozás vezetője előre bekéri a három kedvenc parfümünk nevét és az illatpreferenciáinkat, legyen az virág, növény, gyanta, fa, gyakorlatilag bármi, ami illattal rendelkezik. Az árban benne foglaltatik a foglalkozáson elkészített, 50%-os illatesszenciájú 50 ml-es parfüm, amelynek értéke a tanfolyam díjának fele.

Időpont: november 30., 11:00-18:00
Helyszín: Pilisszentiván
Részvételi díj: 40.000 forint + áfa
Érdeklődés és jelentkezés: , 06-30/210-1388

(Forrás: http://welovebudapest.com/)