Jump to content

Workshopok hűvös estékre - 3. rész

2016. 11. 11. 03:52

A november egy fokkal békésebb, mint a családi rendezvényekkel, céges karácsonyokkal és shoppingolással telezsúfolt december, és ez az a hónap, amikor a legkönyörtelenebbül sötétedik ránk már munkaidő után. A DIY-kurzusok nemcsak a karácsonyi ajándékozásra vagy a távolabbi jövőre nézve roppant mód hasznosak, hanem sikerélményt is nyújtanak. Lássunk 10+1 workshopot a következő időszakra, amelynek eredményeképp egy igazi különlegességet vihetünk haza. Ha érdekel, de beteltek, ne csüggedj, mert a helyek folyamatosan hirdetnek új időpontokat.

Natúrkozmetikumok megbízható forrásból – Articsóka Stúdió 

Ma már nemcsak problémás bőrűeknek alap a természetes alapanyagú kence, de manapság már csak akkor mehetünk biztosra az összetevőket illetően, ha két kezünkkel készítjük el. Az Articsóka Stúdióban kizárólag vegyszermentes alapanyagokból állíthatunk elő fürdőgolyókat (8 db, 100 gramm), levendulás fürdősót (300 gramm), sheavajhabot  (200 ml) és körömvirágos krémet (100 ml). minden előállított kozmetikum hazavihető, a résztvevőket egy különleges MONSZUN rózsaszappannal is megajándékozzák.

Articsóka Stúdió

Időpont: november. 12. 14.00-18.00
Helyszín: 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8.
Részvételi díj: 16 500 Ft
Érdeklődés és jelentkezés: ide kattintva, 06-20/991-6373

Egyedi tányért a konyhaasztalra! – Apacuka Ceramics

Bár az idei évre beteltek a helyek, és csak nagy szerencsével, üresedés esetén lehet bejutni, ezt a workshopot nem hagynánk ki a válogatásból, mert ha Budapestenkerámiáznánk, akkor bizony a kulcsszó Apacuka. Neuwirth Judit és Födő Gábor egyedi mintázatú és formájú tálai, tányérjai, tárolóedényei, táblái számos helyen kaphatóak az országban, és a tudást örömmel át is adják: a 2 és fél órás workshopokon nyers agyag megmunkálásával formázhatnak meg hat darab tányért a résztvevők, akik ezután egy előre elkészített kicsi tálka mázazását is kipróbálhatják. Mindenki üres kézzel távozik, mert körülbelül 5 hét kell a száradáshoz, és ahhoz, hogy a munkák kész állapotba kerüljenek. A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel. 2017-re hamarosan várhatóak időpontok.

Apacuka Ceramics

Részvételi díj: 20.000 Ft
Helyszín: Budapest, XX. kerület.
Elérhetőség és jelentkezés: 

(Forrás: http://welovebudapest.com/)